top of page

EVADO

Be a Warrior

Kohota kuntoa ja opi puolustautumaan!


Kurssi alkaa torstaina 5.9.2024 klo 18.00-19.00

harjoitukset kerran viikossa.


Hinta 200€/kausi
(helmikuu-toukokuu / syys-joulukuu)
Voit ilmoittautua mukaan myös kesken kauden.

Harjoittelu jatkuu automaattisesti kesä-/joulutauon jälkeen ellet irtisano sopimusta.

Sori miehet,  tää on vain naisille!

EVADO-itsepuolustusta-naisille_edited.jpg

Mitä on
EVADO?

EVADO koostuu kolmesta kokonaisuudesta: nyrkkeilyn legendaareista lyönneistä, taekwondon siisteistä potkuista ja helposti omaksuttavista itsepuolustustekniikoista.

Kaikki kolme kokonaisuutta auttavat sinua kehittämään voimaa, liikkuvuutta  ja koordinaatiota - koko keholle.

Fyysisten ominaisuuksien lisäksi sinusta tulee itsevarmempi uhkaavissa tilanteissa. Ryhmässä aloitetaan ensin perusteista ja siirrytään myöhemmin haastavampiin liikkeisiin. Tule siis sellaisena kuin olet mutta takaamme sinulle, että opit uusia asioita hymyssä suin. EVADO:a voit harrastaa vaikka vuosia ja opit silti jatkuvasti uutta.

EVADO-opi-hienoja-potkuja_edited.jpg

Kiinnostaako sinua

✔  Nyrkkeilylyönnit, -väistöt ja -torjunnat

✔  Potkutekniikat

✔  Itsepuolustus

✔  Liikkuvuusharjoitteet

✔  Kuntoilu

✔  Harjoittelu mukavassa ryhmässä

Sitten EVADO on sinua varten.
Ilmoittaudu pian ja varaa paikkasi!

 

EVADO on vain naisille!

NYRKKEILY

Nyrkkeily on huippusuosittu kamppailulaji, joka tarjoaa monia hyötyjä niin fyysiselle kuin henkisellekin terveydelle. Nyrkkeilyn harjoittaminen ei ole vain mahtavaa kuntoilua, vaan myös erinomainen tapa oppia itsepuolustustaitoja ja kehittää yleistä terveyttä. Nyrkkeilyä kannattaa harkita osaksi omaa liikuntaohjelmaa, sillä se voi tuoda monipuolisia etuja. Nyrkkeily treeninä keskittyy voimakkaasti aerobiseen kuntoon ja lihaskuntoon, ja se voi auttaa polttamaan kaloreita tehokkaasti. Se haastaa sekä ylä- että alakroppaa, parantaen tasapainoa ja koordinaatiota. Lisäksi nyrkkeily voi olla erinomainen tapa lievittää stressiä ja purkaa päivän aikana kertyneitä paineita. Itsepuolustustaitojen oppiminen on tärkeää, ja nyrkkeily tarjoaa käytännöllisiä taitoja tilanteisiin, joissa tarvitset suojautua tai puolustautua. Kun opit nyrkkeilyn perusteet, tunnet itsesi varmemmaksi ja turvallisemmaksi arkielämässäsi. Jos etsit tapaa motivoitua liikunnan parissa, nyrkkeily tarjoaa jatkuvasti uusia haasteita ja tavoitteita. Se voi olla myös hieno tapa tavata uusia ihmisiä ja liittyä aktiiviseen yhteisöön. Yhteenvetona, nyrkkeily on loistava tapa parantaa fyysistä kuntoa, oppia itsepuolustusta, lievittää stressiä ja nauttia liikunnan tarjoamista monista hyödyistä. Kannattaa harkita nyrkkeilyn sisällyttämistä omaan liikuntarutiiniin saadaksesi nämä edut käyttöösi. Aloittaessasi muista kuitenkin käyttää asianmukaisia varusteita ja saada valmentajalta opastusta tekniikoiden oikeaan suorittamiseen.

TAEKWONDO POTKUT

Taekwondo potkujen harjoittelu on erinomainen tapa parantaa fyysistä kuntoa ja samalla oppia tärkeitä itsepuolustustaitoja. Potkujen sisällyttäminen omaan harjoitteluun tarjoaa monia etuja. Potkujen avulla voit kehittää voimaa, liikkuvuutta ja tasapainoa. Ne ovat myös tehokas tapa polttaa kaloreita ja parantaa aerobista kuntoa. Itsepuolustustaitojen näkökulmasta potkujen hallitseminen voi olla ratkaisevan tärkeää, kun on tarpeen torjua hyökkääjä tai luoda turvallinen etäisyys vaarallisessa tilanteessa. Potkut voivat olla tehokas tapa puolustautua ja suojautua. Säännöllinen potkujen harjoittelu voi myös auttaa parantamaan itsevarmuutta ja itseluottamusta, sillä hallitessasi näitä taitoja tunnet olosi turvallisemmaksi ja vahvemmaksi. Lisäksi potkut tarjoavat monipuolisen ja haastavan treenimuodon, joka pitää mielenkiintoa yllä ja auttaa saavuttamaan liikuntatavoitteita. Potkujen harjoittelu on siis monipuolinen tapa edistää kuntoa ja oppia käytännöllisiä itsepuolustustaitoja. Aloittamalla potkujen harjoittelun voit nauttia näistä monista eduista samalla kun pidät huolta terveydestäsi ja turvallisuudestasi. Muista, että tekniikoiden oikeaoppinen oppiminen on tärkeää, joten kannattaa harkita ammattimaisen valmentajan ohjausta. Meiltä opit oikeat suoritustavat turvallisesti!

ITSEPUOLUSTUS

Itsepuolustuksen harjoittelu on olennainen taito, joka kehittää sekä fyysisiä että henkisiä ominaisuuksiasi. Tämä taito antaa sinulle itsevarmuutta ja tietoa siitä, miten voit suojautua potentiaalisesti vaarallisissa tilanteissa. Itsepuolustustaitojen oppiminen voi auttaa lisäämään itsetuntoa ja antaa sinulle välineet reagoida nopeasti ja tehokkaasti mahdollisiin uhkiin. Itsepuolustus ei ainoastaan tarjoa turvallisuuden tunnetta, vaan se on myös erinomainen tapa parantaa fyysistä kuntoa. Se voi auttaa kehittämään oman kehon hallintaa, voimaa, reaktiokykyä ja koordinaatiota. Samalla se tarjoaa monipuolisen liikunnan muodon, joka pitää kiinnostuksen yllä ja auttaa sinua kehittymään monissa eri tavoitteissa. Aloittaminen itsepuolustuksen harjoittelussa voi vaikuttaa pelottavalta, mutta se on askel kohti henkilökohtaista turvallisuutta ja itsenäisyyttä. Olitpa sitten kiinnostunut kamppailulajeista, itsepuolustuksesta tai yksinkertaisista tekniikoista, itsepuolustuksen harjoittelu voi olla elinikäinen matka, joka tuottaa monia fyysisiä ja henkisiä etuja. Muista, että säännöllinen harjoittelu ja ammattivalmentajan opastus voivat auttaa sinua kehittämään näitä taitoja tehokkaasti ja turvallisesti.

Haluatko kuulla lisää? Soita tai laita viesitä p. 050-539 4238

PuRe VäHy -metodi

Noudatamme itsepuolustustekniikoissa kehittämäämme PuRe VäHy-metodia, jonka periaatteita noudattamalla pystyt selviytymään useista tilanteista.

Pu = Puhe

Re = Reagoi

Vä = Väistä

Hy = Hyökkää

Tästä kokonaisuudesta muodostuu EVADO.

 

Tervetuloa harjoittelemaan ja oppimaan uutta!

EVADO-aloita-kunto-kamppailu_edited.jpg

KÄYTÄNNÖN ASIOITA

Treenit alkaa torstaina 5.9.2024 klo 18.00-19.00

VARUSTEET

Ota mukaan perusliikuntavarusteet (t-paita ja housut/verkkarit). Kenkiä et tarvitse, sillä liikumme paljain jaloin. Nyrkkeilyhanskat on hyvä hankkia pian aloituksen jälkeen.

Myöhemmin hankitaan lajiin liittyvä t-paita.

IKÄRAJA

Jos olet 15-vuotias tai sitä vanhempi, voit osallistua tunneillemme.

HINTA

200€/kausi

(helmikuu-toukokuu / syyskuu-joulukuu)


Voit ilmoittautua mukaan myös kesken kauden.

Harjoittelu jatkuu automaattisesti kesä-/joulutauon jälkeen ellet irtisano sopimusta.

Sori miehet,  tää on vain naisille!

bottom of page