top of page

SEURAN HISTORIA

Seuramme on toiminut vuodesta 1991 lähtien Tikkurilassa Vantaalla. Seuran perustajajäseninä/aktiiviopettajina toimivat silloin Timo Räkköläinen ja Jouko Luukkonen.1980-luvulla ja 1990-luvun alussa Taekwondolla oli kova buumi ja Tikkurilan seuran alkeiskurssinäytöksissä nähtiin useita kymmeniä lajista kiinnostuneita katsojia. 1990-2020 välillä lajia on harrastettu vaihtelevasti eripuolilla Tikkurilaa ja sen lähialueita pääsääntöisesti koulujen liikuntasaleja hyödyntäen. Harrastajamäärät ovat vaihdelleet 20 ja 50 harrastajan välillä, kunnes koronan jäljiltä harrastajia on ollut vain kourallinen.

 

Uudet tuulet lähtivät puhaltamaan vuoden 2023 alussa, kun seurasta tuli osa Suomen Kamppailutaitoa ja tytärseura Herttoniemen taekwondolle. Nyt harjoittelemme omalla salilla, minkä turvin pääsemme jälleen vakiinnuttamaan harrastusta Vantaalla heti Tikkurilan vieressä Koivuhaassa. Ensimmäisen vuoden aikana harrastajamäärämme on kasvanut n. 20 aikuisharrastajasta liki 200 harrastajan seuraksi. Nykyisin meillä on ryhmiä niin lapsille kuin aikuisille aina 2-vuotiaista alkaen!

 

Tervetuloa mukaan kirjoittamaan uutta sivua Tikkurilan taekwondon historiaan!

  • Facebook
  • Instagram

Seuramme kuuluu Suomen Taekwondoliittoon sekä Suomen Taekwondo Unioniin (STU).
Noudatamme vyöjärjestelmässämme STU:n vyökoevaatimuksia. 

vykoe2018.jpeg

OHJAAJAMME

Yhdessä olemme perhe

Salillamme liikkuu paljon valkoisiin pukuihin pukeutuneita harrastajia. Onneksi ohjaajat on helppo tunnistaa mustista housuista!


Vastuuohjaajillamme on vuosien tai jopa vuosikymmenten kokemus taekwondosta ja sen opettamisesta. Yhdessä haluamme luoda turvallisen ja innostavan harjoitteluympäristön sekä uusille että vanhoille harrastajille!

Heräsikö harrastuksen aloituksesta kysymyksiä?
Laita viestiä taekwondo.tikkurila@gmail.com tai soita Ronja 0505394238

bottom of page