top of page

KURSSIT PERHEILLE

Taekwondo on loistava tapa viettää aikaa koko perheen kesken! Nuorimmille tarjoamme monipuolisen harrastuksen liikuntataitojen kehittämiseksi ja vanhemmille innostavan ympäristön myös oman kunnon kehittämiseen ja lasten kanssa ajanviettoon.

Tarjoamme kursseja 2-10 vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen:

Ikärajat ovat ohjeellisia ja niistä voidaan tarvittaessa joustaa. Soita ja kysy, mikä olisi teidän perheelle paras vaihtoehto p. 050-539 4238 (taekwondo.tikkurila@gmail.com)

Tarjoamme tunneille yhden maksuttoman kokeilukerran. Ilmoittauduttehan silti ensin kurssille, jotta teille on varmasti paikka varattuna ryhmään.

Taapeto-taekwondo

2-4 -vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen

​Hauskaa tekemistä lapselle, kevyttä liikuntaa aikuiselle!


Taaperotaekwondossa keskitymme taekwondon perusteiden oppimiseen leikin varjolla sekä motorisia perustaitoja harjoitellen. Taaperot suorittavat kauden aikana yhden vyö- tai natsakokeen. Vanhempi toimii tunnilla lapsen apuna ja saattaa siinä samalla saada pientä liikuntaa itsekin!

 • Alkeiskurssi alkaa lauantaina 17.8.2024 klo 10.00-10.45
  (ryhmään voi ilmoittautua mukaan myös kesken kauden)
   

 • Harjoitukset kerran viikossa.
   

 • Harjoitusasuksi käy verkkarit sekä t-paita, puvun voit hankkia ennen natsakoetta saliltamme. Harjoittelemme paljain jaloin.
   

 • Hinta 35€/kk.
  (sisältää maksun lapselle sekä hänen vanhemmalleen, laskutetaan 3kk jaksoissa yht. 105€)

Taapero-Taekwondossa on tavoitteena oppia liikunnan perustaitoja, esimerkiksi koordinaatiota, tasapainoa, hyppyjä ja kaatumistekniikoita. Lisäksi opetellaan lajinomaisia asioita: torjuntoja, lyöntejä, potkuja ja itsepuolustustekniikoita. Taekwondon fyysisten taitojen lisäksi opitaan hyviä käytöstapoja ja muiden ihmisten kunnioittamista. Yhdessä tekeminen luo lapselle turvallisuutta ja antaa miellyttävää taekwondon oppimiskokemusta koko perheelle.

Tikkurilan-taekwondo-lapset.jpg
Perhe-taekwondo
Tikkurila-taekwondo-lapset-1.jpg

Perhe-taekwondo

5-10 -vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen

Aloita yhteinen harrastus lapsesi tai koko perheen kanssa!


Perhe-taekwondossa sekä lapsi että aikuinen suorittavat uuden vyöarvon kauden päätteeksi. Harjoittelussa etenemme lapsen ehdoilla, mutta luvassa on hikeä ja liikunnan iloa myös aikuiselle.

 

 • Alkeiskurssi alkaa lauantaina 17.8.2024 klo 10.45-11.30 (emme ota uusia jäseniä kesken kauden)
   

 • Harjoitusasuksi käy verkkarit sekä t-paita, puvun voit hankkia ennen natsakoetta saliltamme. Harjoittelemme paljain jaloin.
   

 • Harjoituksissa tehdään kivoja ja kehittäviä lajiharjoitteita.

Hinta aikuiset: 35€/kk (laskutus 3kk jaksoissa yht. 105€/3kk)
jos aikuinen haluaa lisäksi osallistua muihin aikuisille järjestettäviin harjoituksiin, on kausimaksu yhteensä 50€/kk

Hinta lapset: 35€/kk (laskutus 3kk jaksoissa yht. 105€/3kk)
jos lapsi haluaa lisäksi osallistua muihin lapsille järjestettäviin harjoituksiin, on kausimaksu yhteensä 44€/kk

Eli 1 lapsi sekä 1 vanhempi yhteensä 70€/kk

Ryhmä on tarkoitettu perheille, joissa vanhempi itsekin harjoittelee yhdessä lapsensa kanssa ja he etenevät myös vyöarvoissa samalla tavalla.
Harjoituksissa tehdään kivoja leikkejä, kehittäviä lajiharjoitteita sekä parannetaan lapsen, ja toki vanhemmankin kehonhallintaa.
Jos vanhempi käy harjoituksissa lapsensa kanssa vain kerran viikossa, hän maksaa lasten kausimaksun mukaisesti. Jos vanhempi haluaa lisäksi osallistua aikuisten harjoituksiin tai esim. kuntonyrkkeilyyn, hän maksaa aikuisten kausimaksun. Myös lapsi voi osallistua muihin lapsille suunnattuihin ryhmiin, jolloin maksu on kahden harjoituksen harjoitusmaksu.

bottom of page